Nis

2024 İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ ÖĞRENCİ LİSTELERİ EKTE PAYLAŞILMIŞTIR.

BAŞARILAR DİLERİZ.

Ock

Ortaöğretim kurumları yönetmeliği gereği 10,11 ve 12. sınıf öğrencilerimizden sorumlu dersi bulunanlar için 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı ikinci dönem başı sınavları 05-09 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Görevli öğretmen ve sınava girecek öğrencilerimizİ gösteren listeler aşağıda paylaşılmış olup, ilgili gün ve saatte sınav yerinde hazır bulunmaları rica olunur.

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sonunda mezun olamayıp beklemeli öğrenci statütüsünde yer alan ancak sorumluluk ve tek ders sınavları neticesinde mezuniyete hak kazanan öğrencilerimizin diploma ve işyeri açma belgeleri hazırlanmış olup, öğrencilerimiz mesai gün ve saatleri içerisinde müdürlüğümüzden bizzat ya da resmi veli/vasisi tarafından kimlik ibraz etmek kaydıyla teslim alabilecektir.

Hayırlı olsun.

Ekm

2023-2024 Eğitim öğretim yılı okul aile birliği genel kurul toplantısı tapılacaktır.

Tarih saat : 31.10.2023 / 12.00

Yer: Okul uygulama oteli

Ekm

2023-2024 Eğitim ve öğretim yılı ortak sınavları, ekte belirtilen sınav takvimi ve açıklamalar doğrultusunda yapılacaktır.

Öğretmen ve öğrencilermize duyurulur.

*AÇIKLAMALAR*

1)Sınav Süresi 40 dakikadır

2)Sınavların uygulama, değerlendirme ve analiz işlemleri MEB Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliğine uygun olarak yapılacaktır.

3)Ortak Sınav tarihleri; okul idaresi tarafından eğitim öğretim dönemi başında e-Okul sisteminden ilan edilecektir.

4)Ortak sınav yapılmayacak derslerin sınav tarihleri ders öğretmenleri tarafından eğitim öğretim dönemi başında e-Okul sisteminden ilan edilecektir. Aynı gün 3 dersten fazla sınav planlaması yapılmayacaktır.

5)Sınav tarihleri ancak mücbir sebeplerle okul müdürlüğü onayıyla değiştirilebilir.

6) Ortak Sınavlar planlanan ders saatinde sınavı olan sınıfın ders öğretmeni tarafından yapılacaktır. Ortak sınavı yapılan Ders öğretmenleri sınav saatinde okulda hazır bulunacaktır.

7)Sınavı olan öğrenciler, sınav sonuna kadar sınav salonundan çıkarılmayacaktır.

8)Sınav sonuçları sınav bitiminden en geç 7 gün içinde değerlendirilerek, ders öğretmeni tarafından e-okul sisteminden ilan edilecektir.

9)MEB Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliğine göre, yoğunlaştırılmış eğitim programı uygulanan sınıf seviyelerinde ortak sınav yapılmayacaktır.

10)Ortak sınav yapılmayacak derslerin yazılı ve uygulamalı sınavları ders öğretmeni tarafından, kendi ders saatinde yapılacaktır. Ortak sınav edasında yapılmayacaktır.

11)Tüm iş ve işlemler MEB Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar Yönergesinde yer alan hükümler doğrultusunda yürütülecektir.

DUYURU

AKTİF VE BEKLEMELİ STATÜSÜNDE OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN SORUMLULUK SINAVLARI AŞAĞIDA PAYLAŞILAN TAKVİM DOĞRULTUSUNDA YAPILACAKTIR.

LÜTFEN SORUMLU OLDUĞUNUZ DERSLERİN SINAVLARININ GÜN VE SAATİNDE SINAV YERİNDE OLUNUZ.

SINAVA KATILMAMANIZ HALİNDE EK SINAV YAPILMAYACAKTIR.

Eyl

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ, BECERİ EĞİTİMİ SINAVLARI EKTE PAYLAŞILAN TAKVİM DOĞRULTUSUNDA YAPILACAKTIR.

Eyl

12. SINIFI BİTİRMİŞ ANCAK SORUMLU DERSİ OLDUĞU İÇİN MEZUN OLAMAMIŞ VE SÜREKLİ DEVAMSIZ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği 58'inci maddesinin ikinci fıkrasının (d) bendinde; "Okuldan mezun olamayan 12 nci sınıf öğrencileri ile okula veya sınavlara katılımları sağlanamayan öğrenciler, sorumluluk sınavına girmek istediklerine dair yazılı taleplerini kayıtlı oldukları okul müdürlüğüne sınav tarihinden 5 iş günü öncesine kadar bildirmeleri hâlinde sorumluluk sınavı planına dâhil edilir." hükmü bulunmaktadır.

İlgili yönetmelik hükmü doğrultusunda beklemeli ya da sürekli devamsız olan öğrencilerimize sorumluluk sınavları yazılı başvuruları alınması halinde planlanacaktır.

Sorumluluk sınavları yönetmelik hükümleri doğrultusunda 23.10.2023 ile 27.10.2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sorumlu dersi bulunan öğrencilerin sınavlara katılmak için dilekçelerini en geç 16.10.2023 tarihine kadar okul müdürlüğüne bireysel olarak iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize önemle rica olunur.

Eyl

10. Sınıf öğrencilerimizin, 9. sınıfta başarısız oldukları derslerin sorumluluk sınavları 11-15 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak olup, sınav takvimi ve sınava girecek öğrenci listeleri duyuru ekinde sunulmuştur. Öğrenci ve öğretmenlerimizin planlamalarını bu takvim doğrultusunda yapmaları önemle rica olunur.

Nis

12. Sınıf öğrencilerimizden tek dersten sorumluluğu olanlara ekte belirtilen tarihlerde sınav yapılacaktır. İlgili öğrencilerimizin mezuniyet işlemlerinin yapılabilmesi için belirtilen tarih ve saatte sınavda hazır bulunmaları önemle rica olunur.