Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Uygulama Oteli Tel 04523240115
Gölevi Mahallesi Okul Mevkiİ Sokak NO 69/C Ünye/ORDU
Vizyon
Bilgi çağının gerektirdiği çağdaş ortamlarda, öğrencilerimiz için geçerli olan, bilgi ve beceriyi kazandıracak eğitim ve öğretimin, bu bilgi ve beceriyi destekleyecek teknik tüm donanımların sağlandığı, ayrıca turizm sektörünün ihtiyacını karşılayan Türkiye´nin tercih edilen Mesleki Eğitim Kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına ve anayasada ifadesi bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı Türk milletinin milli ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, turizm sektörünün ihtiyaç duyduğu mesleki konuda yeterli bilgiye sahip, başarılı, çağdaş, üretken, hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, nitelikli bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
Proje Tabanı Beceri Yarışması İl Birincisi 2013-2013 Eğitim ve Öğretim yılında 4 yıllık Lisans programlarını kazandırma oranında Yüzde 62.5 le kendi türündeki okullar orasında Türkiye Şampiyonu,Ordu ilinde Bulunan Meslek Liseleri arasında İl birincisi, İl merkezinde bulunan resmi okullar arasında il sekizincisi,Ünye ilçesinde de ilçe birincisi olmuştur.
Otel Odası :30
Yatakhane Koğuşu :42
Öğretim Şekli :normal
kalorifer