T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ORDU / ÜNYE - Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: türkiye

Mrt

Okulumuz Stajıma Avrupa'da Başlıyorum adlı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici Hareketliliği Projemiz kapsamında 14 öğrencimiz 2 öğretmenimiz refakatinde 20/02/2022-12/03/2022 tarihleri arasında İspanya'nın Gijon ve Cordoba şehirlerinde 3 haftalık staj faaliyetine katıldılar.

Şbt

Okulumuz Stajıma Avrupa'da Başlıyorum adlı Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenici Hareketliliği Projemiz hazırlık çalışmaları tamamlandı. 14 öğrenci ve 2 öğretmenden oluşan grubumuz 20 Şubatta yola çıkıyor.  

Mrt

Okulumuz ile Sırbistan'da bulunan Secondary School "Mionica" adlı turizm meslek okulunun birlikte yürüttüğü "Young Tourism Professionals Are Learning Together – Genç Turizmciler Birlikte Öğreniyor" adlı eTwinning projesi sonuçlandı. Proje kapsamında her iki okul öğrencileri derslerinde yaptıkları mesleki çalışmalarını birbirleri ile paylaştı. Bu proje ile öğrencilerimiz hem farklı bir kültür ile tanışma deneyimi yaşadılar, hem de yaptıkları mesleki uygulamaları aynı alanda eğitim gören akranları ile paylaştılar. Proje kapsamında Sırbistan'da bulunan okul öğrencileri "Lahmacun" ve "Su Böreği" yapmayı denemiş, Okulumuz öğrencileri de "Balık Çorbası" ve "Geleneksel Yılbaşı Kurabiyesi" yapmışlardır.