eTwinning Projemize Avrupa Kalite Etiketi Ödülü

Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gülden Örtücü danışmanlığında yürüttüğümüz ve Türkiye ile Romanya'dan 9 okulun katılımıyla tamamlanan CLEAN MARINE CLEAN ENVIRONMENT (Temiz Deniz, Temiz Çevre) isimli eTwinning projemiz Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Ulusal Kalite Etiketine de sahip projedeki başarılı çalışmalarından dolayı danışman öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Projemiz deniz ortamını kirlilikten ve atıklardan arındırmanın önemini vurgulayan bir çalışmadır. Denizlerimizi plastik kirliliğinden, petrol sızıntılarından, tehlikeli atıklardan uygun şekilde arındırmaya yönelik farkındalık çalışmaları yapılmıştır. Ayrıca, deniz ekosistemlerini ve yaşam alanlarını muhafaza etme ve korumanın yanı sıra sürdürülebilir konutları teşvik etme çabalarını da içerir. Projenin amacı, eski tarihi yerel evler hakkında araştırma yapmak ve tasarım düşüncesini kullanarak, araştırma sırasında keşfedilen öğelerle sanal bir ortamda işbirlikçi bir Avrupa Eko Köyü oluşturmaktır.

Yayın: 18.01.2024 - Güncelleme: 18.01.2024 18:22 - Görüntülenme: 55