Etiket Sonuçları: yarışma

Hırvatistan'da düzenlenen 19. Biser Mora-Denizin İncisi Uluslararası Mutfak Festivali ve Yarışmalarına ilk kez katılan Okulumuz Dünya 2.liği ve 3.lüğü dereceleri elde ederek bireysel kategorilerle birlikte 1 altın, 8 gümüş ve 6 bronz madalya kazandı.

Ara

27 Ülkeden 1.573 yarışmacının katıldığı ve İstanbul’da 20.si düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde Okulumuz kazandığı madalyalarla “Yılın Lisesi” seçildi. 13-16 Aralık 2023 tarihleri arasında düzenlenen İstanbul 20.Uluslararası Mutfak Günleri yarışmalarına katılan Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri ve usta öğreticileri 5 gün boyunca katıldığı kategorilerde bireysel ve ekip olarak 8 Altın, 6 Gümüş, 5 Bronz madalya ile toplamda 19 dünya derecesi elde ederek yarışmaya damga vurdu.

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri alan öğretmeni Emine ÇAKIR, TV8 kanalında yayınlanan MasterChef Türkiye programına katıldı. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yedi bölgeden yedi öğretmenin katıldığı yarışmada Karadeniz Bölgesini ve Okulumuzu temsilen öğretmenimiz Emine ÇAKIR jüri üyesi olarak yarışmada yerini aldı.

Nis

Okulumuz Alanya´a düzenlenen 4. Geleneksel Turizm Haftası Yarışmalarına katılmış ve 4 kategoride 4 gümüş madalya kazanmıştır.